Drivhuset Novia

Härifrån till hur långt som helst!

Drivhuset stöttar idésprutor, frilansare, företagare, eldsjälar och förändringsfantaster på utvecklingsresan. Hos oss får du kunskap och inspiration att driva idéer och organisationer framåt. Härifrån – till hur långt som helst.

Behöver ni vägledning?

Drivhuset Novia är alltid redo att hjälpa till med att utveckla affärsidéer och stödja företagsamhet. Om du har en idé som du vill ta till nästa nivå eller om du behöver hjälp med att utveckla din befintliga affärsverksamhet, är du välkommen att kontakta oss på drivhuset@novia.fi

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att nå dina affärsmål.

ACCELERATOR

Har du nån gång funderat på att starta eget? Eller anställa dig själv? Kanske utveckla ett koncept eller en idé i ditt företag, som du funderat på men inte kommer vidare med? Kom med i en Accelerator! Några träffar, andra med samma tankar att diskutera med, och coaching!

KOMPETENSUTVECKLING

Har du en grupp människor omkring dig, som behöver utveckla sin kompetens inom ledarskap eller utveckla sin verksamhet? Vi erbjuder inspirationsträffar för ökat driv inom företagsutveckling, med fokus på ledarskap och kommunikation, samt affärsutveckling.

ENTREPRENÖRSTUDIER

Vill du studera för att skapa eget företag? På svenska? Yrkeshögskolan Novia är den enda svenska yrkeshögskolan i Finland där du kan studera företagsekonomi med entreprenöriellt perspektiv. Dagstudierna inleds varje höst

Affärsutvecklare

Annemari Andrésen
Affärsutvecklare
+350-50-4649075
drivhuset@novia.fi

Du hittar Drivhuset Finland på Yrkeshögskolan Nova, i den fina miljön bakom Åbo Domkyrka, i kärnan av de akademiska kvarteren. Vi finns på fjärde våningen i rum 414 på Henriksgatan 7.

Övriga medarbetare

Marika Nygårdas
Utbildningsledare
+358-40-766 7880
marika.nygardas@novia.fi

Timo Kerke
Styrelsemedlem DH Norden
+358-44-762 3211
timo.kerke@novia.fi

Hanna Guseff
Forskningsledare
+358-40-556 2051
hanna.guseff@novia.fi

Camilla Ekman
Prefekt, företagsekonomi
+358-40-563 6965
camilla.ekman@novia.fi

Scroll to Top