Team Novia Business Center

Vad kan vi erbjuda företagare?

Team Novia kan erbjuda företag en stor mängd olika tjänster där det är studerande från Åbo Yrkeshögskolan Novia som utför uppdragen. Beroende på uppdraget kan vi kombinera studerande från olika ämnesområden och studieinriktningar för att få den bästa kombinationen för uppdraget.

Exempel på uppdrag vi kan utföra:

Marknadsföring

Våra marknadsförings-studerande har kunskap att utföra uppdrag så som marknadsföringsplaner, sökmotoroptimering samt produktion av innehåll till exempelvis webbsida och sociala medier.

Redovisning

De som studerar redovisning kan hjälpa er med organisationens bokföring, skatte-deklarationer, göra lönsamhetskalkyler eller löneräkning.

Företagsutveckling

Våra studerande kan hjälpa ditt företag ta nästa steg. Våra studerande kan hjälpa er med era arbetsprocesser och utveckla dessa vidare.

Nätverk

Vi vill att studerande ska kunna bekanta sig med företag och ge företag möjligheten att hitta kunnig arbetskraft. Vill ert företag presentera sig för våra studerande? Ta kontakt så planerar vi vidare.

Referenser

"Vi fick bättre insyn i hur sociala medier fungerar och fick hjälp med sånt som man som företagare annars inte hinner fundera på. Unga elever med nya synvinklar, samarbetet fungerade bra."
Johan
Björknäs Gård
"Tack vare att delta i projekt i NÅA fick jag testa mina kunskaper på riktigt och även se hur det fungerar i företagsvärlden. Jag märkte att det jag lärt mig i skolan behövs ute i arbetslivet."
Studerande
Yrkeshögskolan Novia

Hör av er till oss på Team Novia Business Center

  Vi är alltid öppna för nya samarbetsmöjligheter och ser fram emot att höra mer om ert företag och hur vi kan arbeta tillsammans. Vänligen fyll i formuläret nedan med information om ditt företag och de potentiella samarbetsidéer ni har i åtanke så återkommer vi därefter till er inom kort.

  Timo Kerke

  Redovisningstjänster
  Timo är ansvarig för att erbjuda våra kunder redovisningstjänster. Han ser till att kunderna får korrekt information om sina ekonomiska transaktioner och att allt bokförs på ett noggrant sätt. Timo har en lång och gedigen erfarenhet inom ekonomiadministration och våra kunder kan känna sig trygga i hans händer.

  Håkan Sourander

  Marknadsföringstjänster
  Håkan är ansvarig för våra marknadsföringstjänster som vi erbjuder till våra kunder. Han ser till att våra kunder får effektiva marknadsföringsstrategier som kan öka deras synlighet och förbättra deras försäljning. Med många års erfarenhet inom marknadsföring, är Håkan väl rustad för att hjälpa våra kunder att nå sina mål.

  Novia Business Center
  kontakt@teamnovia.fi
  +358 50 3260324

  Telefontid: vardagar 13:00 – 16:00
  Henriksgatan 7, 20500 Åbo
  Kundbesök sker på tredje våningen i NÅA rummet.

  Scroll to Top